Huset är sålt

0kommentarer

Så äntligen kom det där samtalet vi väntat på i snart en vecka.
Dom som ringde och var intresserade av huset redan 2 timmar och 20 minuter efter vi lagt ut det har fått allt klart med banken och kommer alltså att köpa det!!
Tänk att ett telefonsamtal kan kännas så bra, det är ju alltid en spänning att gå och vänta och inte riktigt veta hur det blir, men nu kan vi alltså slappna av.
 
Nu är det bara allt praktiskt kvar, det har blivit en lång kedja av det här med flytten, dom som bor i det hus vi köpt ska hitta ett nytt, vi vill in i det nya huset, gärna så fort som möjligt, dom som köpt vårt vill in här men väntar i sin tur på att den som köpt deras lägenhet ska kunna flytta in där, ja ni förstår, mycket som ska klaffa så det passar alla så bra som möjligt.
 
Nu är alltså frågan när det kan bli aktuellt med en flytt för vår del, vi vill somsagt får det avklarat så fort som möjligt men om vi tänker realistiskt så lär det nog inte blir förrän månadsskiftet september/oktober. Semestern närmar sig och vi måste planera inför det. Vi ska ut med husvagnen och har den ungefärliga rutten bestämd. Nu måste vi börja boka campingplatser och höra av oss till folk vi vill träffa under vägen. Det ska bli jättekul att komma iväg några veckor.. innan vi påbörjar flytten! För när vi kommer hem är det bara att sätta igång på allvar med packning och planering för det.
 
Innan semestern väntar ett några dagar med jobb.. bl.a. helgen som kommer.. det kommer bli en mastodonthelg på vår arbetsplats. Det är festival på byn å det innebär mycket jobb dygnet runt för oss. Vi kommer jobba alla tre i omgångar.
Husvagnen står och väntar på oss!
 
 
Ja, som ni förstår så är det mycket på gång för denna familj just nu.. men det är mycket som är ett kärt besvär också.. =)
 
Gladast idag är vi för att vi fått klart med köparna av huset! Vi fick det vi begärde och de får ett hus de vill ha!
En bra affär har två vinnare!
 
~Polyfamiljen

Kommentera

Publiceras ej