Svar på en kommentar.

0kommentarer

Vi har fått en kommentar nu när vi är på semester.. Vi har lite problem att svara på kommentarer via mobilen så vi skriver såhär istället.


Kommentaren är så här:

"Hej.
Har nu följt bloggen ett tag och vad jag förstår så har ni inte så bra kontakt med den enes föräldrar. Kommer ni att ta kontakt med dem så barnen får träffa släkten när ni nu är i Göteborg?"


Svar på det blir:

Nej, vi kommer inte kontakta släkten till Pappa1 som bor i Göteborg på grund av det som hänt tidigare. Vi har gjort allt vi kan för att få det att fungera mellan alla.. Men tyvärr har det inte fungerat med varken föräldrar eller syskon till pappa1. Vi kommer inte ändra vår livssituation för att de tycker något.. Å ska vi eller barnen kunna umgås med dem krävs att de accepterar oss som vi är..
Och barnen har ingen relation till sina farföräldrar, fastrar eller farbror. De frågar aldrig efter dem.. Saknar inte dem.. Inte ens när vi passerat bostadsområdet där de bor kommer de på att de har släktingar i Göteborg. Det är tråkigt att det ska behöva vara så.. Men vi kommer inte lämna barnen till någon som tycker vi är äckliga och önskar att vi ska bryta upp familjen för att följa normen.

Kommentera

Publiceras ej