En vanlig dag och mailadress

1kommentarer

Ja inte har vi ledigt för att det är en klämdag och fredag inte, nä här jobbar vi på precis som vanligt, jag sitter på kontoret i dag, något jag inte gör i vanliga fall men det är kul att variera lite och att få se arbetet från "båda håll".
 
Barnen är på fritids och dagis, alla utom den äldste sonen, han har börjat tröttna på att vara där, är hellre hemma och tar dagen som den kommer, både på gott och ont det där, tycker det är bra om han är där iaf mitt över dagen så han får lunch å så, är vi alla iväg och jobbar så blir dagen lång hemma. I dag lunchade han dock med oss här på jobbet, det uppskattade han, egentid är aldrig fel!
 
Trots att det är fredag är det inte ledighet vi går hem till, utan ännu en helg full med jobb väntar, tur vi kan lösa av varandra så att alltid en är hemma och kan styra upp allt med barnen.
 
Ang det här med kommentarerna igen, tänk på att kommentarerna ni skriver inte syn på bloggen direkt ni skickat dem, vi måste manuellt godkänna alla kommentarer innan dem läggs upp på bloggen, därför kan det ta ett tag om vi inte ser dem direkt. Anledningen att vi vill granska dem först är för att vi vill vara säkra på att det som skrivs inte handlar om tex barnen, tänker på sånt som namn, vilken skola dem går på och liknande, så det hoppas jag ni har förståelse för.
Vi har dessutom gjort en mailadress dit ni kan maila om det är saker ni inte vill skriva som en kommentar, då mailar ni på [email protected]
 
Trevlig helg!!

1 kommentarer

Meeran

02 Dec 2013 05:37

Tack för att ni orkar blogga och vågar visa er underbara familj! Sånt värmer verkligen.
Tycker det skulle få vara lika lätt att leva poly som att leva mono.

Kommentera

Publiceras ej