Lördag

0kommentarer

Denna dag har förflutit på följande sätt:
 
Två av oss jobbade natten som var... en var hemma och skötte barnen.. På förmiddagen provade vi sova ikapp lite, men det är lite svårt med det stim och stoj fem barn kan hålla på med.. Telefonen ringde och störde... Pappa2's mamma stod plötsligt i hallen.. Det var lite överraskande, men kändes bra. Upp ur sängen och på med kaffe.. Sittande i morgonrock vid köksbordet lättade vi våra hjärtan. Det har inte varit helt friktionsfritt de senaste dagarna mellan Pappa2 och hans familj. De har varit upprörda och Pappa2 har varit rädd att få höra skit ifrån dem.
Efter en timmes pratande, gråtande och skrattande om vart annat kändes det bra.
Pappa2's mamma har klargjort att vi inte blir av med henne eller Pappa2's pappa! De tänker inte låta någonting stå mellan oss. De vill på alla sätt och vis få allt att fungera. De accepterar oss som vi är och vill inget annat än att vi ska ha en så bra relation som möjligt till varandra allihopa. =) Bra!! Samma inällning som vi har.
Pappa2 har också pratat med sina syskon via meddelanden eller telefon. Två av dem har absolut inga problem med oss. De tycker att man som familj ska stötta varandra och hjälpa varandra. Att var och en får leva som den vill. Vi är alla samma personer som tidigare.
Ett av syskonen är det fortfarande lite outrett med.. Vet inte riktigt var vi har varandra.. Hur hen vill att vi ska vidare. Men vår inställning är ju som sagt att vi vill ha goda relationer till alla i vår närhet.. Hoppas, hoppas, hoppas vi kan få detta att fungera. Pappa2 vill absolut inte "förlora" ett syskon med sin familj. Vi har ju haft så bra kontakt tidigare.
 
Senare under dagen fick vi besök av en arbetskamrat, vi har varit ute på gården och fixat, handlat, lagat mat och ätit, barnen har städat sina rum och fått lördagsgodis.. Vi har spelat piano och sjungit medan ett åskväder drog förbi. Nattat barnen, duschat och tagit det lite lugnt.
Nu nalkas ännu en natts jobb för två av oss och vi är beredda på en hel del att göra.
Hoppas förmiddagen blir lugn imorgon så vi hinner ta igen oss lite.
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej