Vardagen flyter på..

2kommentarer

Trots alla tråkigta kommentarer och inlägg så fortsätter vardagen även hos oss.
 
Vi kämpar på med butiken. Det är roligt att driva något eget och se det utvecklas. Eftersom vi fortfarande är väldigt nystartade så har vi väl inte riktigt fått kläm på allt. Vi frågar oss fram, har ringt skatteverket, pratat med andra företagare om hur man gör med papper och annat.. Kontaktat bokföringsbyrån för möte i början av december.. Hoppas dom är nöjda med vår hantering av papper. =)
En av oss har varit på lunchmöte för att presentera företaget bland högdjuren. Vi var även med i ett reportage i tidningen samma dag. Alltid bra att marknadsföra sej på alla sätt man kan.. speciellt om det är gratis. Tyvärr kostar annonsplaster en hel del har vi sett.
Ser fram emot nästa helg då det är julmarknad och vi ska visa upp företaget då.. och att julhandeln drar igång på riktigt.
 
Vi kämpar också på med köket. Första deadline vi satt var att vi skulle kunna sätta upp adventsljusstaker i köket till första advent. Vi har nu fått justera deadline en aning och hopps bli klar andra advent.. alternativt tredje advent.. eller åtminstone dagen före julafton.. ;) Annars får vi ta fram gasbrännaren och griljera skinkan i hallen där vi har vårt kök för tillfället..
Mycket jobb när man ska riva ett kök till grunden för att sedan bygga upp allt igen.. Men man får också lära sej mycket efter vägen.
Tänk att Pappa2 fick sina första snickarbyxor för fyra månader sedan och har sedan gått en intensivkurs i snickeri med Pappa1 och Mamman.. ;) Det började med att bygga stöd till vinbärsbuskarna.. en enkel lektion om man ser till allt vi gjort sedan dess.
Nu har vi hunnit bygga om ett garage till butik. Reglat upp väggar, tilläggsisolera, panela, måla, tapetsera, växlat av en bärande vägg.. använt diverse nya atteraljer såsom kap, hammare, skruvdragare, kofot, sticksåg med mera..
Svett, blod och tårar har runnit.. svordommar har svurits och vi har skrattat och varit glada när vi tagit oss genom svårigheter..
Känns nu som inget är omöjligt vad det gäller att snickra! Det som för några månader sen var heeeelt omöjligt har nu blivit vardag. =)
 
 
 
 
Vi jobbar och sliter med våra ordinare jobb samtidigt.. å nu när alla tre jobbar heltid har vi varit tvungna att tänka om lite.. Det är ingen som är hemma och sköter grundservicen av hushållet under dagarna. Noggrannare planering med tvätt, städning, matlagning, aktiviteter för barnen med mera har blivit ett krav.
 
Nu till helgen jobbar vi och är upptagna stor del av dygnet, men ska även prova hinna med att dra vattenledingarna till golvvärmen i köket. På måndag kommer någon hit och kopplar in det åt oss så vi sedan kan skriva dit gips. Sen kommer kakelläggaren i slutet av nästa vecka och påbörjar sitt arbete. Det är lite jobb med att renovera ett kök som är cirka 50 kvadratmeter stort.
 
Som sagt.. vardagen flyter på och vi med den.
Kramar från Polyfamiljen.

2 kommentarer

jimmy

22 Nov 2013 21:07

De danne såg gruvsamt ut. Hör av er om ne behövs nå hjälp. Såg så ut. ★ TREVLIG HELG!

Svar: Tack för erbjudandet!Trevlig helg!
polyfamiljen.blogg.se

linda

23 Nov 2013 07:02

Det kommer bli jättesnyggt när allt är klart kul o få se .tack linda för att du hängde undan traktortröjan hade en jublande liten kille i telefon igår när jag berätta att jag hämtat tröjan.är alltid trevligt att komma in i butiken o se allt fint o även surra lite ha dett gott!linda

Svar: Roligt att höra att han blev så glad över tröjan.
Ja vi hoppas det blir bra när det är klart, att det varit värt mödan:)
Trevlig helg!
polyfamiljen.blogg.se

Kommentera

Publiceras ej