Flyttat, lek och hemlis:)

0kommentarer

Nu var det verkligen länge sedan vi skrev något, tiden har varkligen inte funnits.
Sedan vi kom hem från semestern för 3 veckor sedan har det gått i ett, inte en lugn stund, ett evigt pusslande för att få allt att gå ihop.
Men nu hoppas vi på att det lugnat ner sig lite iaf.
 
Tanken var att vi skulle flytta denna helgen men vi hade turen att få huset tidigare så vi flyttade klart redan förra helgen och har ängnat veckan åt att packa upp och försöka få lite ordning i flyttkaoset, inte det lättaste men nu tror jagt vi har läget under kontroll iaf:)
Inte nog med det så drog vi igång projekt måla vardagsrum i fredags också, så nu är den bruna panelen och furutaket vitt, ljust och fräscht, precis som vi vill ha det. Pappa2's föräldrar skulle vara snälla och köpa tapeter åt oss i stan i dag så har vi tur blir det tapetsering i kväll.
Mycket är det som vi vill renovera och fixa till, nu är det bara att försöka hejda oss själva så vi inte börja på med alla projekt på en gång, det blir lätt så annars:)
 
I dag har vi huset fullt av barn, största sonen är hos en kompis och har sovit där sedan i går, tvillingkillarna har en kompis här och näst yngsta dottern i huset har haft 3 små tjejer här som lekt prinsessa i några timmar. Till lunch serverades pannkakor, det blir ganska många pannkakor att steka till 10 personer vill jag lova...
 
Mitt i allt detta har vi ett litet annat "projekt" på gång också, än så länge hemligt men ni kommer få veta vad tiden lider, spännande är det iaf.
 
Papporna är iväg och hämtar motorcykeln i gamla huset och jag ska försöka fixa lite mer här hemma, först en tvätt som behöver hängas...

Kommentera

Publiceras ej