Slapparsöndag..? Nä, inte här inte.

2kommentarer

Så nu sitter jag här vid frukostbordet själv.. eller själv å själv förresten. Jag har Doris i knät. Hon är en riktig knähund å tar varje tillfälle att ligga i knät hos någon å sova. Om man läser om vilka användningsområden en Fransk Bulldog har så står det att det är en utpräglad sällskapshund som gärna vill vara med. Å det stämmer precis. Lämnar man henne i rummet bredvid så gnyr hon eller kommer springande. Kanske lite svårt med ensamhetsträning. Men vi får väl se hur det går med det framöver. Mest troligt behöver hon inte vara ensam speciellt mycket då någon av oss oftast är hemma. Annars har vi en hundvakt som gärna vill ta hand om henne några timmar ibland, min mormor. Hon har själv haft franska bulldogar förut och älskar trubbnosiga hundar. Den enda felet på Doris är att hon har fel färg säger mormor. ;) En fransk bulldog ska tydligen vara kolafärgad eller svartmelerad, men det struntar vi i. Svart och vitt är tidlöst och matchar till allt. =)
 
Ungarna har redan ätit frukost och är på övervåningen å grejar på med sitt. Nån sitter med iPaden, nån tittar på tv å nån leker på sitt rum. Lugnt å skönt här nere, vilket är bra då mamman ligger å sover. Hon har jobbat inatt fram till kl 06.00 å behöver några timmars skönhetssömn. Får hon inte det blir det inte roligt för nån av oss. ;)
 
Pappa1 är ute å jobbar. Har kört till stan med en kund å väntas komma tillbaka om någon timme. Sedan rullar det på med jobb idag. Det är som vanligt när man tror att det ska vara en lite lugnare helg så dyker det alltid upp något oväntat så vi blir mer upptagna än väntat. Planen brukar vara att två av oss jobbar de helger vi ska jobba... men det slutar nästan alltid med att vi är ute på jobb alla tre.
Idag var planen att vi skulle jobba fram till 16.00 för att sedan kunna ta det lugnt.. Skulle följa med min familj ut å äta med mormor för att fira hennes 75-årsdag. Tyvärr måste vi ändra de planerna. =( Vi har ju redan varit hem till henne å firat tidigare i veckan på självaste dagen. Å att gå ut å äta kan vi ju planera in med henne en annan dag. Lite surt bara då hela familjen i övrigt är samlade. Min lillasyster å hennes kille är hemma denna helg å det hade varit kul att träffa dem. Men vi kanske kan få dem att titta förbi hos oss innan de åker tillaka till Umeå där du studerar.
 
Nu ska jag ta å svida om från morgonrock till arbetskläder. Ska ut å jobba några timmar nu. Tar väl med mej några ungar så blir det mindre risk att de härjar allt för mycket hemma.
 
/Pappa2

2 kommentarer

Helen

16 Sep 2013 19:12

Kommer hem till helgen igen, antagligen redan på torsdag kväll :)

Svar: Jasså. :) Det låter ju bra, så kan vi prova å träffas till helgen. Styra upp nån middag eller så kanske?
polyfamiljen.blogg.se

Nanna

18 Sep 2013 16:04

En som bodde på samma gård som jag gör har en Fransk Bulldog som också heter Doris ;)

Kommentera

Publiceras ej