Formex

3kommentarer

Nu e vi på väg hem efter några dagar i Stockholm. Vi föräldrar har varit dit för att träffa leverantörer och skapa nya kontakter för företagets del. Vi åkte i onsdags morse och anlände under eftermiddagen i Täby centrum. Där finshoppade vi lite kläder åt oss själva och åt dyr men jätttegod yoghurtglass. Fortsatte sedan till IKEA för att handla både åt företaget och privat. Åt middag och åkte sedan in mot stan för att checka in på hotellet. Tog det lugnt resten av kvällen och förberedde oss för Formex Stockholmsmässan.


Torsdagen ägnades helt åt mässan. Vi träffade flera av våra leverantörer och la ordrar på höstens kollektioner. Det är roligt att se vad som kommer på modet i höst redan nu. Vi skapade några nya kontakter med andra leverantörer. Vi har hittills varit inriktade på enbart barnkläder men känner att vi vill bredda verksamheten med andra barnartiklar. Så nu har vi börjat lägga ordrar på lite finare leksaker, nappar, accessoarer, doppresenter, födelsedagspresenter m.m.
Vi har även hittat någon ny leverantör som har ett brett basutbud av barnkläder där vi kan komplettera med vad vi tycker saknas hos de övriga leverantörerna vi har.

Efter mässan på torsdagen åkte vi till en mysig thairestaurang och åt middag. Sedan var det hem till hotellet och göra natt.

Fredagen började vi med en sväng till på IKEA. Alltid har man glömt något. Sedan åkte vi till en av våra leverantörers showroom för att lägga en av de större ordrarna. Här beställde vi både vanliga kläder och ytterplagg för nästa vinter. Jättetrevlig agent som visade oss kollektionen. Fyra timmar flög fram innan vi var klara.
Sen åkte vi till några bekanta som bjöd på middag och trevligt sällskap.
Vid kl 22.00 rundade vi av och körde till hotellet.

Å idag har vi gjort stan. Shoppat lite och mått gott.
Vid 17.00 åkte vi hemåt. En sju timmars bilresa väntade.

Nu börjat vi så smått närma oss våra hemtrakter och längtar efter barnen, hunden, katten och vår egen säng. :)

Under dessa dagar har mammans mamma skött om både barnen, hunden och butiken. Stort tack till henne! Utan hennes insats hade vi inte kunnat göra denna affärsresa.

När vi kommer hem är det till att sova. Imorgon ska vi anordna barnkalas. Äldsta dottern fyllde år tidigare i veckan och har bjudit sina kompisar på kalas imorgon. Så nån lång sovmorgon blir det inte.
Upp å städa, handla, baka tårta, fixa fiskedamm, våfflor å duka upp.



Kramar från Polyfamiljen.

3 kommentarer

Alva

18 Jan 2014 23:28

Grattis till henne

Linda

19 Jan 2014 10:31

Vad spännande!!.helt rätt tänkt tycker jag.
Grattis i efterskott M på din födelsedag.
ha det gott allihop./Linda

AnnaA

19 Jan 2014 20:39

Jag är bara nyfiken på dels vad er nätbutik heter och sen på om ert förhållande är "lagligt"? Bigami är ju inte det, och det måste ju hamna under den termen?

Svar: Butiken kommer du att hitta på www.mejodej.se, den är under uppbyggnad så under tiden vidaredirigeras du till en blogg.
Om vårt förhållande är lagligt? Klart det är, ingen kan bestämma vem eller vilka man får vara tillsammans med, olagligt blir ett förhållande först när fler personer gifter sig eller om någon i förhållandet är under 15 och man har sex, det är mer olagligt att vara otrogen skulle vi nog vilja säga.
polyfamiljen.blogg.se

Kommentera

Publiceras ej