Känner er som hemma

3kommentarer

Fick en kommentar häromdagen ang om vårt förhållande var lagligt eller inte?
Som vi ser det så kan inget förhållande vara olagligt så länge ingen är under 15 och och har sex, eller om vi på något vis skulle kringå lagen om att man inte får gifta sig fler än 2. Att "bara" vara tillsammans kan ingen hindra oss från.
 
Just den kommentaren fick oss även att tänka på att, kanske är det fler som ser det som att det skulle vara olagligt på något vis och därför inte tar det till sig eller vad man ska säga, att det ser det som något dom inte borde tillåta. Att tre kompisar bor ihop ses inte som något konstig, det tycker inte vi detta borde göra eller. Nu vet alla att vi har ett förhållande på 3 men om vi inte berättat det utan låtit tiden gå och sagt att papap2 var inneboende med eget rum, hade då folk reagerat?
 
Vi pratade om det bara för någon dag sedan, att vissa tycks känna sig lite vilsna hemma hos oss, som att dom inte riktigt vet hos vilken dom är, är jag hos min släkting eller hos någon av de andra? Som att dom inte känner att dom är hemma hos oss.
 
Vi vill att alla ska kunna känna sig som hemma hos oss, vi har tillsammans köpt detta hus, vi äger det alla 3 och vill att alla våra släktingar ska kunna komma till oss och känna sig bekväm, oavsett vem av oss som står dem närmst. En sådan enkel sak som att är du törstig, öppna skåpet och ta ett glas, behöver någon låna något, fråga!
 
Samma vad gäller butiken, vi är alla 3 ägare av den även om det är mamman som står i butiken om dagarna betyder det inte att det bara är hennes. Butiken är allas vår lilla "bebis" något vi alla brinner för och vill utveckla. 
 
Sammanfattningsvis, vi vill att alla ska känna sig hemma hos oss, både, föräldrar, syskon coh kompisar.
 
I kväll bär det av till husvagnen, kylan biter gott i kinderna så vi får se hur mycket skoter och slalomåkning det blir, men att mysa i husvagnen är inte fel det heller.
Mammans mamma är snäll och står för 3:e helgen i rad i butiken mendan vi är borta, den hjälpen uppskattar vi!
 

3 kommentarer

Therese Bjärstig

24 Jan 2014 13:23

Hoppas kyla släpper så att ni får en trevlig hel i husvagnen! Och japp, Östersund har jag varit, men har åkt med chef och andra kollegor, så några nöjesstopp är det inte tal om... Däremot ska jag ner någon fredag framledes för att bunkra inför barnens kalas på Dollar, och då tänkte jag kika in i butiken, är den skyltad från stora vägen så man hittar? Och så en fråga, i butiksbloggen, som jag nu inte hittar hade ni bilder på tjejerna i fina färgglada klänningar, minns ej märket, fanns med moln, hjärtan m.m. Luran såg dessa och ville så gärna ha en grön klänning med hjärtan på? Så min fråga är om ni har kvar en sådan i stl 122? I så fall får du gärna lägga undan den så köper jag den när jag kikar in. Då är iaf en av födelsedagspresenterna avklarade ;-D Ha det gott!

Josephine

24 Jan 2014 13:54

Hej fina polyfamiljen.
Ni fortsätter med ert liv så som ni vill leva det och det gör ni rätt i. Anledningen att folk kanske inte vet hur dom ska hantera det och beter sig konstigt hemma hos er, berättar mer om dom än om er. En osäker person i grund o botten. Folk är för mkt o rör i hjärnan o mindre i magen o hjärtat. Det är som du säger hade ni bara varit 3 kompisar hade det varit annat.. Men vad är skillnaden mer än det som inte angår nånannan. Vi borde öppna våra sinnen och hjärtan för kärleken i alla dess former. Hoppas ni får en mysig helg allihopa. Keep up the good work. Kramar i massor från mig

Svar: Tack för din kommentar, det är precis så vi också känner, andra behöver liksom inte se oss mer än för dom vi är som personer, dom behöver inte tänka längre än så, men tyvärr tycks folk ha svårt att stoppa där och liksom bara måste fundera lite längre:)Kanske blir det bättre med tiden?
polyfamiljen.blogg.se

linda

25 Jan 2014 08:08

önskar er en trevlig helg i husvagnen
Ni är snälla o bra o duktiga glöm inte det.
kommer snart förbi affärn en sväng va länge sen nu./linda

Svar: Tack så mycket. :)
Vi är nu på väg hem från husvagnen. Vi har haft en jättemysig helg med skidåkning.

Du är så välkommen. Passa på å kolla in rean som pågår just nu. :) å sen kommer det snart in nyheter också.

Ha det gott.
polyfamiljen.blogg.se

Kommentera

Publiceras ej