Lite allmänt pyssel..

0kommentarer

Så har vi stökat bort jul och nyår å nån klämdag å allt vad det nu varit de senaste veckorna..  Nu är det fredag och helg. Men denna helg innebär ingen ledighet för vår del. Vi jobbar å står i. Mamman har butiken öppen imorgon medan papporna är ute å kör.. Fast denna helg blir nog lung vad det gäller körning. De flesta känner nog att de stannar hemma å tar det lugnt, spar pengar.. om det finns några kvar vill säga. Det är väl en tuff månad för många kan man tänka sej.
 
Vi har fixat och donat med mellandagsrea i butiken. Den började vi förra fredagen och nu fyller vi på den med fler varor för att göra plats för nyheter som kommer framöver. Det är roligt om det är lite omsättning på kläderna så vi har nytt att erbjuda hela tiden.
 
Butiken är nu inne i skedet att vi vill ut på nätet. Vi håller på för fullt att bygga upp en webshop.. eller vi och vi.. Det är mest Pappa1 som bygger webshopen. Han har suttit vid datorn timme efter timme å lagt in varor i systemet. Det tar sin tid då varje vara måste fixas bild, skrivas artikelnummer, text, storlekar å allt vad det nu är. Men vi får hoppas att det är värt det i slutändan. Helgens uppdrag för honom är nog att hinna lägga in allt så att vi på måndag kan kontakta företaget som ska lägga upp den på nätet och koppla den till betalningsmöjligeter å allt sånt.
Vi hoppas att det ska gå snabbt för dom bara vi har allt klart.
 
Övriga uppdrag för helgen har vi inte riktigt listat ut.. Men det finns saker att göra. Köket har en del fixande kvar. Fixa klart taket känns som det är prioriterat.. Undra om inte vi ska ta tag i det imorgon kanske.. Å städa upp källaren.. Började med det häromdagen.. rensade upp trappen ner, dammsög å skurade lite.. Men förråden är i behov av uppröjning.
 
Annars så planerar vi inför en tripp till Stockholm senare denna månad. Vi ska på mässa för att hitta nya leverantörer till butiken och göra beställningar hos de leverantörer vi har. Roligt att träffa dem och kunna se och känna på plaggen vi ska beställa.
Vi har bokat hotel och fixat barnvakt under de dagar vi blir borta och ser fram emot den trippen.
 
Nu säger vi god natt för idag.. Å hoppas på en lugn natt på jobbet.
 
Polyfamiljen

Kommentera

Publiceras ej